Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ η οποία επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο AEL FC ARENA στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση ελάχιστες στιγμές που ο Παναιτωλικός πήγε να γίνει απειλητικός.

Ο Παναιτωλικός μετά το γρήγορο γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς μόλις στο 2ο λεπτό είχε την μπάλα στα πόδια του δίχως ουσία καθώς στο πρωτο ημίχρονο πραγματοποίησε 2 σουτ και αυτά πέρασαν μακριά από την εστία του Κρίστινσον δείγμα της πολυ καλής άμυνας μετά την επιστροφή των Μόρα και Ζίζιτς.

Στο 2ο ημιχρόνο η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε τα ηνία του παιχνιδιού. Έφτανε αρκετές φορές με σέντρες στην εστία του Κυριάκιδη ωστόσο ούτε αυτή γινόταν απειλητική. Η υπεροχή της ΑΕΛ πήγε να αποδώσει καρπούς όταν ο Ντέλετιτς περνώντας τον Κυριακίδη σχεδόν μια άδειο τερμα πλάσαρε άουτ. Αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΛ να κλειδώσει το ματς. Εν συνεχεία από μια σέντρα του Καρανίκα και κεφαλιά του Κούνιτς η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το παιχνίδι έληξε με την ΑΕΛ να πετυχαίνει την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα (πρώτη εντός έδρας) και να φτάνει τους έξι βαθμούς μετά τους πρώτους τρεις που κέρδισε στην πρεμιέρα στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας σχεδόν με την συμπλήρωση 15 λεπτών στο πρώτο μέρος διακόπηκε για λίγο λόγω δακρυγόνων από κάποιους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ που βρισκόντουσαν έξω από την ανατολική κερκίδα του γηπέδου.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68' Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (90'+2' Γρομητσάρης), Πίτι (75' Μόρσι), Μιλοσάβλιεβιτς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70' Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντιας, Μάζουρεκ (78' Μανά), Μπαρμπόσα (62' Καμαρά), Μοράρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου