Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (11η αγωνιστική)

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων με την ΑΕΛ να φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ προέρχεται από το καταστροφικό παιχνίδι πριν δύο εβδομάδες στην Λάρισα όπου ηττήθηκε με 3-0 απο την Λαμία σε ένα ματς όπου χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν οι βυσσινί στην 3η θέση μετά από 10 αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη συνέχισε το αήττητο του που διατρέχει από πέρυσι νικώντας στην Κρήτη με 1-0 τον ΟΦΗ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Γιάκος, Γκόλιας, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Μπάλλας και Μπέρτος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόυγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Προϊστορία:
Τριάντα τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τους «ασπρόμαυρους» ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχοι καθώς έχουν 24 νίκες οι "βυσσινί"μετρούν μόλις 2 νίκες ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 34χρονος ρέφερι Γιώργος Τάσσης από το Σύνδεσμο Ηπείρου κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), με τέταρτο τον Γιώργο Βρέσκα από την Πιερία.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με AVAR τον Παντελή Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική.

Ο αγώνα έχει οριστεί για τις 18:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το PAOK TV. Η συνδρομή για τον αγώνα είναι 4.99€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου