Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΑΕΛ - Βόλος ΝΠΣ (12η αγωνιστική)

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Βόλο ΝΠΣ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Λαμία (0-3) και ΠΑΟΚ (1-0) θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στην μόλις 3 ετών ομάδα του Βόλου που ως νεοφώτιστη τα πάει πολύ καλά έως τώρα. Ο Βόλος έρχεται από την λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα (επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ).

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπέρτος, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Ασούμπρε, Γιάκος, Ουάρντα, Πινακάς, Νούνιτς και Ντάουντα.

Η αποστολή του Βόλου:
Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Φερράρι, Τσαούσης, Τσίκα, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μήτογλου, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης και Μάντζης

Η προϊστορία ανάμεσα σε Λάρισα και Βόλο μπορεί να είναι πολύ έντονη ωστόσο ΑΕΛ και Βόλος ΝΠΣ έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά καθώς όπως προείπαμε η ομάδα της Μαγνησίας διανύει μόλις τον τρίτο χρόνο της ιστορίας της.

Διαιτητής:
Ο Αριστείδης Βάτσιος απο τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Σίπκα (Σάμου), Ζήρδα (Αθηνών) και με τέταρτο τον Πέρρακη επίσης απο την Αθήνα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Φωτιάς της Ένωσης Πέλλας με AVAR τον Παπαδάκη απο τον Σύνδεσμο του Ηρακλείου.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου