Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ήττα για την ΑΕΛ, 0-2 από τον Παναθηναϊκό!

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε φάσεις, ανοιγοντας το σκορ με πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε συνολικά τρία πέναλτι, σκόραρε στα δυο και πήρε τη νίκη 2-0 στο AEL FC ARENA από την ΑΕΛ, χάρη στα πέναλτι των Χατζηγιοβάνη (25') και Μπουζούκη (90' + 1'), με τον πρώτο να έχει χάσει ένα ακόμα στο 28ο λεπτό!

Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ παρουσιάσε μια κακή εικόνα δεν απείλησε τον αντίπαλο με εξαίρεση ένα σουτ του Μπούστος που πέρασε άουτ και την κεφάλια του Παπάζογλου που αστόχησε όντας μόνος του στον αέρα από πλεονεκτική θέση.

Αυτή η ήττα βυθίζει την ΑΕΛ στην βαθμολογία που πλέον μάχεται για να διεκδικήσει ότι έχει απομείνει καθώς ο στόχος φαίνεται αρκετά θόλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου