Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης (26η αγωνιστική)

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (01/03) στο AEL FC ARENA για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πριν οι ομάδες ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την φάση των play off και play out.

Η ΑΕΛ δίχως κάποιο μεγάλο κίνητρο θα παλέψει για την νίκη ούτως ώστε να πάει με τους καλύτερους οιωνούς στα play out ενώ ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη θα δώσει την δική του μάχη για την είσοδο του στα play off ωστόσο για να μπει στην εξάδα η ομάδα της Αρκαδίας θα πρέπει ο ΟΦΗ να μην κερδίσει την Λαμία.

Την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 0-0 στον Βόλο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό στην έδρα του κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τρίπολη οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Ηλιάδης, Κάτσε, Καρανίκας, Αλί Γκαζάλ, Μιχαήλ, Μόρας, Μασούρας, Μπέρτος, Μούζεκ, Νούνιτς, Παπάζογλου, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Ουάρντα και Φιλίπ.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Μιχαήλ, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Ματρικάρντι, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ντέλετιτς, Σίτο, Δουβίκας, Λούις Φερνάντεθ, Ρετζίς, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Προϊστορία:
Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου.

Οι "βυσσινί" μετρούν τέσσερις νίκες, οι "Αρκάδες" τρεις, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο 35χρονος Στάθης Γκορτσίλας θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας).

Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης), στο VAR ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), AVAR ο Νίκος Σάββας (Σερρών).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 όπως όλοι της 26ης αγωνιστικής και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου