Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

"Ξέσπασε" στον Αστέρα Τρίπολης!

Την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο πέτυχε η ΑΕΛ η οποία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι "βυσσινί" με ηγέτη τον Μιλοσάβλιεβιτς που επέστρεψε μετά από τρία παιχνίδια "καθάρισαν" την ομάδα της Τρίπολης από το ημίχρονο με χατ τρίκ του Σέρβου.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς σκόραρε τρείς φορές στο 18', 36' και στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως ήταν λογικό η ΑΕΛ χαμήλωσε τον ρυθμό έδωσε μπάλα στον Αστέρα Τρίπολης χωρίς ωστόσο οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο. Μάλιστα η ΑΕΛ ήταν αυτή που έφτασε κοντά στον 4-0 όταν μετά από καραμπόλα μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε συστημένη στον Μόρα με τον αρχηγό της ΑΕΛ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι μετά από ένα δυνατό σουτ.

Με αυτή την νίκη η ΑΕΛ φτάνει τους 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση με τριπλή ισοβαθμία με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης και πλέον στρέφει την προσοχή της στην μάχη των play out με την κλήρωση να πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη.

Η ΑΕΛ λόγω της βαθμολογικής της θέσης θα έχει 4 παιχνίδια στην έδρα της και 3 εκτός.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Μπέρτος, Αλί Γκαζάλ, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπούστος), Τόρζε (77′ Βινίσιους), Νούνιτς (68′ λ.τ. Παπάζογλου).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς):
Νεόφυτος, Κωτσίρας, Ματρικάρντι, Άνχελ (83′ Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μπ., Φερνάντεζ Μ. (58′ Σίτο), Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46′ Λουίς Φερνάντεζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου