Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ήττα με 1-0 για την ΑΕΛ, από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες!

Φιλική ήττα από τον Άρη γνώρισε η ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Μαντσίνι στο 82'.

Η ΑΕΛ παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση. Το πρώτο μέρος ανήκε στο Άρη κυρίως όσον αφορά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Γκέργκελι χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Από την άλλη η ΑΕΛ με την βασική της ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο αρκέστηκε στο να αμύνεται προσπαθώντας να παίξει στον κενό χώρο. 

Η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία του πρώτου 45' λεπτού ανήκει στον Άρη με την κεφαλιά του Ντάτκοβιτς να διώχνει ο Γκέργκελι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε την ίδια ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Μίκαελ Ένινγκ να αλλάζει 10 πρόσωπα πλην του Κουέστα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, κυκλοφορούσε πολύ όμορφα την μπάλα ακόμα και μετά την αλλαγή ολόκληρης της ενδεκάδας από τον Γρηγορίου.

Το γκολ του Άρη από τον Μαντσίνι έρχεται κοντά στην ροή του ματς με τον ποδοσφαιριστή του Άρη να πλασάρει όμορφα τον Μπάγιτς με σουτ εκτός περιοχής.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τον Μιχάλη Γρηγορίου σαφώς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Την πρώτη τους εμφάνιση με την βυσσινί φανέλα έκαναν και οι Ντουρμισάι, Πλατέλλας και Σπάρβ.

Επόμενο φιλικό για τους βυσσινί είναι την Τετάρτη (02/09) κόντρα στην Νίκη Βόλου.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκέργκελι, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Φίλιπ, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Τόρζε και Ντουρμισάι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπάγιτς, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Χαλάτσης, Σπάρβ, Βινίσιους, Πλατέλλας, Πινακάς και Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου