Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Κούγιας σε Κολοβέτσιο: «Κάνε μόνος σου το συμβόλαιο»

«Κάνε μόνος σου το συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια και έλα να χτίσουμε πάνω σου την ΑΕΛ» αυτά τα λόγια σύμφωνα με πληροφορίες διαμήνυσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στον Λαρισαίο παίκτη Δημήτρη Κολοβέτσιο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από θητεία τριών χρόνων.

Ο 29χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1991) αποτελεί διακαή πόθο της ΑΕΛ όχι μόνο φέτος το καλοκαίρι αλλά και πριν τρία χρόνια όταν του είχε γίνει πρόταση για 525.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών.

Ο παίκτης αυτή τη στιγμή μετράει 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League ξεκινώντας από την ΑΕΛ, ενώ είχε θητεία στην ΑΕΛ την τριετία 2010-2012 (38 συμμετοχές, 2 γκολ) για να ακολουθήσουν τα Γιάννινα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη και στη συνέχεια πριν πάει στην ΑΕΛ αγωνίστηκε και στην ομάδα του Τυρνάβου.

Θεωρείται ένας παίκτης που δένεται με μια ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι ουδέποτε έμεινε σε κάποια για μόνο μία χρονιά.

Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις στα χέρια του από Τουρκία και Ρωσία αλλά είναι άγνωστο τι θα πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου