Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Οριστικό! Καμία αναδιάρθρωση, υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, μπαράζ Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης!

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League 1, συνεδρίασε στις 17:00 το απόγευμα και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Λίγκα είχε δώσει από την προηγούμενη Δευτέρα (27/07) «τελεσίγραφο» στην ΕΠΟ πως αν πάρει διαφορετική απόφαση από αυτή που ελήφθη στο Δ.Σ με ψήφους 13-1 υπέρ της παραμονής 14 ομάδων τότε οι ΠΑΕ δεν θα κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μια εβδομάδα αργότερα και καθώς μαζί με την Λίγκα συντάσσονται FIFA και UEFA η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην υπάρξει καμία αναδιάρθρωση και οι ομάδες την νέα σεζόν να παραμείνουν 14.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος υποβιβάζεται οριστικά στην Super League 2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κερδίζει την άνοδο, ενώ Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης θα δώσουν αγώνες μπαράζ (22/08, 29/08) για μια θέση στην Super League 1 παρότι και οι δύο ομάδες είναι αντίθετες στο να αγωνιστούν.

Επιπλέον, στο σημερινό Δ.Σ επικυρώθηκε η βαθμολογία από τις θέσεις 7-14, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η κεντρική διαχείριση με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο να προτείνει την δημιουργία της Super League TV κάτι που βρήκε αντίθετες τρεις ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου