Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

«Καυτή» εβδομάδα στην ΑΕΛ!

Καυτή… αναμένεται πως θα είναι αυτή η εβδομάδα που θα διανύσουμε στη θεσσαλική πρωτεύουσα όχι μόνο για τους Λαρισαίους αλλά και για την ομάδα της ΑΕΛ, καθώς η θερμοκρασία συνεχώς θα χτυπάει κοντά στο κόκκινο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η έκτακτη Γενική Συνέλευση των «βυσσινί».

Μεθαύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου λοιπόν είναι προγραμματισμένη να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ με μοναδικό θέμα την εκλογή προέδρου – αντιπροέδρων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος θα παραμείνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, για να έχει ισχυρή εκπροσώπηση η ομάδα στη Super League 2, ενώ αναμένεται η είσοδος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο νέων προσώπων των κ. Νίκου Κανέλλου, Γιώργου Λιάγκα, Γιάνη Γκαράνη, Νίκου Πατσιαβούρα και άλλων.

Από κει και πέρα τη σκυτάλη θα πάρει το αγωνιστικό τμήμα, αφού από τις 6 Ιουλίου όλοι οι παίκτες ενημερώθηκαν να βρίσκονται στη Λάρισα για να περάσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Την Τετάρτη να σημειώσουμε και πριν τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, πληροφορίες αναφέρουν πως θα συναντηθούν ο κ. Κούγιας με τους Τάκη Παραφέστα και Μιχάλη Ζιώγα, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία αλλά και μεταγραφικά, καθώς καταβάλλονται προσπάθειες για να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις έμπειροι παίκτες, για να μπορέσει η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου