Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ, εύκολα 2-0 τον Πανσερραϊκό

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΛ που επικράτησε στο Αλκαζάρ του Πανσερραϊκού με 2-0 το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΛ σαφέστατα ήταν ανώτερη του αντιπάλου που δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στην εστία του Θεοδωρόπουλου.

Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη που πάλι παρουσίασε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων κατάφερε και πέτυχε δύο τέρματα και με τον Ματίας Ακούνια στο 44' από την άσπρη βούλα και με τον Ευριπίδη Γιάκο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο ωστόσο η ΑΕΛ έπεσε πάνω στον πρώην τερματοφύλακα της Ζαχαρία Καβουσάκη που σήμερα έκανε μια υπέροχη εμφάνιση ασχέτως αν δέχτηκε δύο γκολ.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Β'. Ο Γαρουφαλιάς έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό στην θέση του Παπαγεωργίου και ο Ακούνια ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός έναντι του Μαυριά.

Εκτός 20αδας για άγνωστο μέχρι στιγμής
λόγο έμεινε ο Ταχάρ και ο Γκοτζαμανίδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (67′ Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γαρουφαλιάς (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο, Ακούνια (83′ Γιάκος), Συμελίδης (67′ Γλύνος), Νικολιάς (78′ Μαυριάς), Όγκμποε.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Ζέρης, Φουάσης, Έππας, Καραμπέρης, Τσιμίκας, Κανίς, Κόντσι, Παπαβασιλείου.

Έπαιξαν και οι Μέσσι, Ανάκογλου, Κρητικός, Μαρκιόνι, Χαϊνταρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου