Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Σκληρά λόγια Κούγια σε ποδοσφαιριστές: «Μόνο όποιοι δουλεύουν θα πληρώνονται»

Στην Λάρισα και στο προπονητήριο των δένδρων “Βασίλης Καραπιάλης”, βρέθηκε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Όπως μας πληροφορεί ο Σωτήρης Kέλλας στην εφημερίδα Ελευθερία, ο Κούγιας μίλησε στα αποδυτήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία πριν την προπόνηση και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: “Είναι η τελευταία σας ευκαιρία, πριν φύγουν παίκτες, τα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο.

Δεν είναι δυνατόν να χάνετε από πιτσιρίκια που παίρνουν 5.000 ευρώ ενώ εσείς είστε ακριβοπληρωμένοι και υπάρχουν παίκτες με συμβόλαια των 150 χιλιάδων ευρώ.

Δεν είδα μία κόντρα, δεν είδα πάθος, δεν είμαι κορόιδο για να πληρώνω τόσο ακριβά συμβόλαια και να μην βλέπω μπάλα.

Η ΑΕΛ δεν είναι της πλάκας να χάνει από παιδάκια. Μετά από 41 χρόνια σε ομάδες δεν σας βλέπω καθόλου. Για μένα όποιος δεν δουλεύει δεν θα παίρνει χρήματα. Μόνο οποίοι δουλεύουν θα πληρώνονται. Και δεν έχω πρόβλημα να σας διώξω όλους και να παίξω με τα δικά μας τα παιδάκια που είναι πολύ καλά σε αξία και θα έχουν περισσότερο πάθος. Όπως έβαλε 19χρονους o Ολυμπιακός, δεν έχουμε πρόβλημα να βάλουμε κι εμείς. Δεν ήρθατε να κάνετε διακοπές στη Λάρισα και να δείτε την πόλη, αλλά, να παίξετε μπάλα. Αυτή είναι η δουλειά σας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου