Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης και οι πρώτες του ενέργειες ως ιδιοκτήτης της ΑΕΛ

Αντιλαμβανόμενος πλήρως την ανάγκη να “τρέξει” μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην δημιουργία λειτουργικών βάσεων για την επόμενη μέρα της ομάδας κι ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες ανακοινώσεις, ο νέος ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανέλαβε ήδη πρωτοβουλίες…

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε σειρά επαφών εντός Λάρισας, τόσο για την διοικητική συγκρότηση και στελέχωση της Εταιρείας, όσο και για την δημιουργία του οργανογράμματος που θα αφορά στα αγωνιστικά τμήματα, από την τεχνική διεύθυνση ως και την τεχνική ηγεσία και το βοηθητικό προσωπικό.

Παράλληλα, μαζί με τους συνεργάτες του επεξεργάζονται το σχέδιο τιμολόγησης και προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας, που στόχος είναι να βγουν σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

Από χθες μάλιστα βρίσκεται στην Αθήνα, προωθώντας ταυτόχρονα σειρά επαφών και με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού χώρου, στον οποίο εισέρχεται για πρώτη φορά με υψηλες φιλοδοξίες για την ομάδα της πόλης του, έχοντας αναλάβει εξ’ ορισμού πλήθος υποχρεώσεων, προς επίλυση προβλημάτων της ομάδας.


Αυτός είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης

Με την ευκαιρία και δεδομένης της αναφοράς μας για μια ακόμη φορά στην επιθυμία του Αχιλλέα Νταβέλη να αποφασίσει να εισέλθει στον συγκεκριμένο χώρο, ορμώμενος από την επιθυμία να επαναφέρει την ΑΕΛ σε λαρισινά χέρια, αξίζει να προχωρήσουμε σε μια λεπτομερή καταγραφή του βιογραφικού του ανθρώπου που ορίζει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Ποιός είναι λοιπόν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ;

– Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγείας ANIMUS που διαθέτει Κέντρο Αποκατάστασης, Ιδιωτικές Κλινικές, Πολυιατρεία και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

– Πρόεδρος και Εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «21admedia»

– Συνιδρυτής και βασικός μέτοχος της βιομηχανίας κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων «LARISA FACE COVER Α.Ε.»

– Πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (ΣΘΕΒ) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ

– Πρώην Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

– Ιδρυτής και πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ελλάδος (ΕΚΑΑΕ)

Ο Αχιλλεας Νταβέλης, γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969 και από τον Ιανουάριο του 1998 έως και τον Μάιο του 2018 ασκούσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τον Μάρτιο του 2001 εξελέγη Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και τον Απρίλιο του 2003 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, όπου και έλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) το 2016 και επανεξελέγη το 2019 θέση που κατείχε έως και τον Μάρτιο του 2022 ενώ πρωτίστως (2010-2016) συμμετείχε ως Μέλος του Δ.Σ. Από το 2020 έως και το 2022 διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Το 2020 συμμετείχε στην ίδρυση της «Larissa Face Cover Α.Ε.», στη ΒΙΠΕ Λάρισας.

Είναι ιδρυτής και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ από το 2010 έως το 2013, της ΕΚΑΑΕ (Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ελλάδος), η οποία περιλαμβάνει ως μέλη τα 19 ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Είναι μέλος της επιτροπής οργάνωσης συνεδρίων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, καθώς και μέλος της επιστημονικής επιτροπής για θέματα ορθοδοντικού ενδιαφέροντος.

Τον Μάιο του 2004, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος ενώ το 2005 ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης του 25ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, εκπροσωπώντας τον οικείο οδοντιατρικό σύλλογο. Παράλληλα από τον Απρίλιο του 2004, είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Α.Π.Θ. ενώ προηγουμένως στα τέλη του 2003 πήρε το πιστοποιητικό εκπαίδευσης στο θεραπευτικό σύστημα της οδοντικής Invisalign στην Παβία της Ιταλίας.

Από το 1997 και έπειτα λαμβάνει συστηματικά μέρος σε όλα τα σεμινάρια και τα συνέδρια που πραγματοποιούνται στη χώρα μας από τις δύο μεγάλες εταιρίες. Συγκεκριμένα, υπήρξε ομιλητής σε (6) έξι από τα (7) επτά πανελλήνια συνέδρια που διοργάνωσε η Ορθοδοντική Εταιρία Ελλάδος. Επίσης λαμβάνει μέρος στα αντίστοιχα πανελλήνια συνέδρια της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας καθώς και σε όλα τα σεμινάρια «Αγωγής της στοματικής υγείας».

Είναι μέλος του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος και μέλος της W.F.O. Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας.

Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα άριστα καθώς και τη Ρουμανική.

ForMedia.gr / Χρήστος Τσούμαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου