Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Το φιλικό με την Παναχαϊκή άφησε «πληγές» στην ΑΕΛ

Επιστροφή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μετά το πρωινό ρεπό από τον Γκουτσίδη, με τους “βυσσινί” να πατούν χορτάρι σε ρυθμούς προετοιμασίας στην προπόνηση της Παρασκευής (19/8).

Μία προπόνηση που δεν είχε… απαρτία, με το επιτελείο της ομάδας να έχει δουλίτσα αφού έμειναν εκτός οι τραυματίες Κώστας Πλέγας και Γκάμπριελ Ραμίρες. Ο Έλληνας μέσος υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο οστό του αριστερού ποδιού του, κάτι που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων και σίγουρα εκτός αγώνα με τον Προοδευτική, ενώ εκτός θα μείνει και ο Αργεντινός μέσος που έχει αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει από το ομαδικό πρόγραμμα.

Το χτύπημα που δέχτηκε ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, από το… τακούνι του παπουτσιού αντιπάλου, του προκάλεσε κάκωση στην άνω γνάθο και μερική ρήξη ρινικού οστού, όμως ο τραυματισμός δεν ήταν τέτοιος για να τον αφήσει εκτός προπονήσεων με τον Αργεντινό να μπαίνει στο ομαδικό πρόγραμμα. Εκτός έμεινε για λόγους ξεκούρασης και ο Γιώργος Μαϊδανός, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκτέλεσε ο Νίκος Βλιώρας.

Στην σημερινή προπόνηση χαμηλής έντασης έγινε εστίαση στις πάσες με τους “βυσσινί” να εκτελούν κυκλικές ασκήσεις πασών με αλλαγή κατεύθυνσης. Στην συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ για να εκτελέσουν άσκηση η οποία περιείχε και πάλι κατοχή μπάλας ενώ η ομάδα που σκόραρε θα έπρεπε να μεταφέρει την μπάλα στις τέσσερις κορυφές του προκαθορισμένου μισού γηπέδου.

FORMEDIA - Γιώργος Σιώχας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου