Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αυτό είναι το πρώτο Δ.Σ. της εποχής Νταβέλη (pics)

Έχοντας όπως είναι γνωστό το αποκλειστικό δικαίωμα διαχείρισης μεταξύ άλλων και της Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, η ιστοσελίδα του ομίλου 21admedia, formedia.gr είναι σε θέση να κάνει γνωστά τα εξής…

Επιβεβαιώνοντας τις μέχρι σήμερα εξαγγελίες και το όραμά του για την ΑΕΛ, τονίζοντας την εκπλήρωση των μέχρι στιγμής στόχων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής και τους μικρομετόχους κ.κ. Βαλασόπουλο και Παυλόπουλο, στην χθεσινή πρώτη επί των ημερών του Γενική Συνέλευση. Στη διάρκειά της, μετά από ώριμη συζήτηση, προτάθηκε και εξελέγη το εξής 9μελές νέο Δ.Σ. της ομάδας, που θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα:

Αχιλλέας Νταβέλης, Ιωάννης Νταβέλης, Αθανάσιος Νταβέλης, Δημήτριος Παπαλέξης, Αναστασία Καραγκιόζη, Αναστάσιος Βενέτης, Νικόλαος Κορομπίλιας, Γλυκερία Τζουβάρα και Ιωάννης Δήμας (εκπρόσωπος Ερασιτεχνικής).

Αναλυτικότερα, ευτυχής για την οικονομική διευθέτηση το πρωί του ban από την FIFA, ο κ. Νταβέλης ξεκίνησε την τοποθέτησή του ως εξής: «Όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει ως τη γιορτή της Μεγαλόχαρης, επετεύχθησαν. Τα καταφέραμε παρά την διάρκεια της διαδικασίας στην ΕΕΑ, όπου οφείλω να πω ότι συνάντησα σοβαρούς ανθρώπους, τους οποίους χρειάζεται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πλέον είμαστε πανέτοιμοι να υλοποιήσουμε και τους μεταγραφικούς στόχους μας, καθώς είναι νομοτέλεια να θέλουμε ως ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσουμε. Κοινός στόχος όλων μας, όμως, είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Η διοίκηση πράττει ό,τι είναι δυνατό σ’ αυτή την κατεύθυνση. Το κλίμα υπάρχει και μένει να αποτυπωθεί σε πράξη, καθώς άπαντες εκτός από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους νεαρούς οπαδούς, τονίζοντας την επιθυμία του να τους πείσουν όλοι μαζί να οργανωθούν, για να μπορεί να υπάρξει θεσμική επικοινωνία με την ΠΑΕ, ενώ εξέφρασε προς όλους τις ευχαριστίες του και ιδίως προς την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τονίζοντας ότι ξεκινάει μια νέα εποχή στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατέληξε, δε, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η ΠΑΕ θα απαντάει όπως σήμερα με πράξεις σε λεκτικές ή άλλες προκλήσεις, ζητώντας απ’ όλους τους παρόντες να είναι οι κύριοι πρεσβευτές της ΑΕΛ στην λαρισινή κοινωνία και όχι μόνο.

Επί των ανωτέρω θεμάτων ακολούθησε συζήτηση σε εξαιρετική ατμόσφαιρα σύμπνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου