Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

ΑΕΛ: Έβγαλε διπλή αντίδραση και ήρθε ισόπαλη με την Προοδευτική

ΑΕΛ και Προοδευτική αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στην τρίτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας της Λάρισας στο Καρπενήσι, σε ένα ματς όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως έβγαλε αντίδραση και βρήκε τέρματα με τον νεοφερμένο Πεντρόσο (γκολ και ασίστ) αλλά και τον Κούστα που σκόραρε στο δεύτερο μέρος.

Στο 5’ η Προοδευτική μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή του Θεοδωρόπουλου κι άνοιξε το σκορ.

Άμεση ήταν η αντίδραση από πλευράς βυσσινί που προσπάθησαν γρήγορα να ισοφαρίσουν…  Γι’ αυτό κι έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως η αντίδραση ήταν άμεση και στο 11’ μετά από κάθετη πάσα του Μιλτιάδη στον Όγκμποε, ο φορ της ΑΕΛ βγήκε τετ-α-τετ αλλά είδε το πλασέ του να αποκρούεται απ’ τον Καραργύρη.

Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες στο 12’ όταν ο Πεντρόσο είδε το πλασέ του να αποκρούεται προ της γραμμής. Στην εξέλιξη της ίδιας φάσης, ο Γλυνός εξαπέλυσε βολέ απ’ το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Καραργύρης πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση. Στο 14’ ο Όγκμποε απέφυγε τον Καραργύρη, η μπάλα έφτασε στον Πεντρόσο κι εκείνος  με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Η ΑΕΛ είχε καλή στιγμή στο 23΄με την κεφαλιά του Ηλιάδη να πάρει προβάδισμα όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 39′ ο Καραραργύρης έβγαλε εξ΄επαφής την κεφαλιά του Πεντρόσο (μετά από εξαιρετική ψιλοκρεμαστή διαγώνια μπαλιά του Μιλτιάδη).

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με ευκαιρία στο 48′ με τον Νίνο όμως η Ποοδευτική δύο λεπτά μετά με ωραίο τέρμα του Θεοδωρίδου προηγήθηκε με 1-2.. Και πάλι πάντως η αντίδραση της ΑΕΛ ήταν ακαριαία, καθώς στο 55’ έβαλε τη μπάλα κάτω, με τον Πεντρόσο να βρίσκει με έξυπνη ασίστ τον Κούστα στο ύψος της περιοχής κι εκείνος με συρτό διαγώνιο σουτ να γράφει το 2-2. Ο ίδιος παίκτης στο 64’ έκανε γυριστή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Νίνο, την οποία μπλόκαρε ο Αστράς,

*Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πλέγας, Ραμίρες. Ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε ο Γαρουφαλιάς. Εκτός έμεινε ο Μαυριάς και οι νεαροί τερματοφύλακες Αντωνόπουλος και Γιώτας.

**Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ΑΕΛ για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα ενώ σημειώθηκε διακοπή μερικών λεπτών λόγω διαπληκτισμών με φιλάθλους της Προοδευτικής, οι οποίες έληξαν μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.


ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης):
Στο Α’ μέρος: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Παπαγεωργίου Κ., Πεντρόσο, Γλυνός, Όγκμποε.


Στο β’ μέρος: Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Ζερεμί (δοκιμαζόμενος), Γωγουβίτης(Μπαβέλης), Μαξιμένκο, Θωμαΐδης (67′ Νινίκας), Μιλτιάδης (67 Ζησούλης), Νίνο Τσουμάνης, Πεντρόσο (67′ Κούκος), Κούστα.

Προοδευτική (Γ. Μάγγος):
Α’ ημίχρονο: Καραργύρης, Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτούριδης, Μεγαρίτης, Πάβλας, Νταβιωτης, Πίστας, Αγγελόπουλος, Ευθυμίου, Γκαργκατζαλίδης.


Β’ ημίχρονο: Αστράς, Αλεξίου , Σινκ, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλινο, Θεοδωρίδης, Νομικός, Γιαννιτσανης, Κυριαζής, Παρασκευόπουλος.
Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος, Νίκος Δημακόπουλος, Μιλτιάδης Ελταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου