Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κλήρωση γ' γύρου για ΑΕΛ Κ15/Κ17

Στο μεταξύ, ενώ η πρώτη ομάδα μαζί με την Κ19 αναμένουν την επανέναρξη της SL2, πραγματοποιήθηκε το πρωί η κλήρωση του γ’ γύρου των πρωταθλημάτων Κ15 και Κ17 της Super League 1, όπου συμμετέχουν οι αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΛ, με την πρώτη ειδικά να έχει σοβαρές πιθανότητες διάκρισης.

Πιο συγκεκριμένα:

H Κ15 ξεκινά τις υποχρεώσεις της το άλλο Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου από τον Βόλο, στη συνέχεια έχει ρεπό, για να ακολουθήσει εντός έδρας αγώνας με τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, εντός με την Δόξα Δράμας και εκτός με τον Παναιτωλικό, για να ολοκληρώσει εντός έδρας με τον Άρη, απ’ τον οποίο βρίσκεται βαθμολογικά στο +7. Ωστόσο, με βάση την ισχύ που παρουσίασαν οι ομάδες στους δύο πρώτους γύρους, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ‘χει «κλειδώσει» την δεύτερη θέση και την είσοδο στα play off πριν φτάσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Όσο για την Κ17, καθώς υπάρχουν ακόμα υπόλοιπα αγώνων για την ολοκλήρωση του β’ γύρου στον όμιλο, ξεκινάει 18-19/3 εντός με τον Παναιτωλικό, συνεχίζει εκτός έδρας στον Άρη, έπειτα έχει ρεπό και ολοκληρώνει εντός έδρας με αντίπαλο τον Βόλο, εκτός με την Λαμία, εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ και εκτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε κάθε περίπτωση η διοργανώτρια επισημαίνει πως οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου