Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Εύκολη φιλική νίκη για την ΑΕΛ απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να κρατηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς παρά την διακοπή του πρωταθλήματος η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 του Αλμωπού Αριδαίας με σκορερς τους Μαυριά (2) και Νικολιά. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με τους δύο προπονητές  να δοκιμάζουν πράγματα προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν όσο γίνεται αυτή την διακοπή που δεν συμφέρει καμία από τις ομάδες. 

Ο κόσμος το απόγευμα της Κυριακής ήταν λιγοστός στο Στάδιο Αλκαζάρ κάτι που θεωρείτε φυσιολογικό καθότι μιλάμε για μια φιλική αναμέτρηση και εκτός αυτού το γεγονός ότι οι ομάδες έχουν δύο εβδομάδες να παίξουν επίσημο παιχνίδι δεν βοηθάει καθόλου στην ψυχολογία των οπαδών και στο έναυσμα που μπορεί να δώσει η κάθε μερίδα φιλάθλων στους ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποστηρίζουν. 

Στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι Τσιριγώτης και Κόλα, προφυλάχθηκε ο Νούνιες ενώ επέστρεψε στην δράση ο Μάριος Ογκμπόε που δέχτηκε και τις έντονες παροτρύνσεις από τους φιλάθλους στις εξέδρες. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούκος), Καλουτσικίδης (79’ Γαρουφαλιάς), Μαϊδανός (46’ Κοσσονού), Ηλιάδης (65’ Γκοτζαμανίδης), Κόλα (46’ Μαξιμένκο), Θωμαϊδης (79’ Ζησούλης), Πλέγας (46’ Παπαγεωργίου Κ.), Αντράντα (65’ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (77’ Ογκμπόε), Μαυριάς (65’ Νίνο), Νικολιάς (46’ Πεντρόσο)

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Ταχματζίδης, Έππας, Κέρθι, Παρασκευάς, Μανωλάκης, Πατρινός

Αλλαγές: Τέντζερης, Πόποβιτς, Λεσάι, Καρυπίδης, Τούλης, Μπρέγκνα, Τσιακούμης, Παπαδόπουλος, Μακρυδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου