Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΛ: "Βυσσινί" επικράτηση, 1-0 την Νίκη Βόλου!

Πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε στο υπέροχο και από άποψη κόσμου, AEL FC ARENA, με 1-0 της Νίκης Βόλου. 

Σκόρερ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ο Κώστας Παπαγεωργίου που είχε περάσει ως αλλαγή στο 81'.

Η ΑΕΛ χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, κατάφερε και "χτύπησε" σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα παίρνοντας 3 βαθμούς στην μάχη για την άνοδο στην Super League 1.

Πρωταθλητής χειμώνα έχει αναδειχθεί και επίσημα πλέον ο Λεβαδειακός ωστόσο η ΑΕΛ έχει μεγάλη ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική απραξία του Λεβαδειακού και να μειώσει την διαφορά στους 2 βαθμούς.

Μιλάμε φυσικά για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου στο AEL FC ARENA, με τους "βυσσινί" ωστόσο μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 06/12 - 15:30) να έχουν αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο επίσης στη Λάρισα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (63' Καλουτσικίδης), Γιανναράκης, Στάμου, Πλέγας, Μαίδανός, Κοσσονού (63' Ογκμπόε), Αντράντα, Οτόρμιν (78' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (85' Μπρου), Πεντρόσο (78' Νίνο).

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Στίκας, Αναστασίου (64' Ναα), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (75' Λίταινας), Γαβριηλίδης (83' Πολίτης), Ριμπέιρο (64' Τζιώρας), Κρητικός, Μιράντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου