Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΛ: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή!

Το καθήκον της έκανε η ΑΕΛ στην Χαλάστρα επικρατώντας με 0-2 του Καμπανιακού σε ένα κακό γήπεδο με τους φιλάθλους των "βυσσινί" ωστόσο να δίνουν το παρών αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε συνεχώς την μπάλα στα πόδια της και παίζοντας συνήθως από τα πλάγια προσπαθούσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα, μάταια όπως αποδείχθηκε στο πρώτο μέρος (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε το ίδιο δυναμικά με την διαφορά όμως πως η πίεση της είχε αποτέλεσμα. 0-1 με σκόρερ των Κώστα Παπαγεωργίου με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 65', ενώ στο 79' ο Πεντρόσο που ήρθε με φόρα από τον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Πόντου έκανε το 0-2 με κοντινή κεφαλιά από την μικρή περιοχή. 

Το τελικό 0-2 έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ως πρωτοπόρος έχοντας φυσικά αγώνα περισσότερο από τον Λεβαδειακό.

Επόμενη αναμέτρηση είναι με το νέο έτος και πιο συγκεκριμένα στις 03/01 στο AEL FC ARENA κόντρα στην ΑΕΚ Β'.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Λαγωνίδης, Ταΐρης (46' Έππας), Σαρβανίδης, Ν. Καθάριος, Ζαννάκης, Γαρύφαλος, Μάνιος, Γιουκούδης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (57' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού (80' Παπαδόπουλος), Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα (68' Θωμαΐδης), Μαυριάς (57' Ογκμπόε), Πεντρόσο (80' Νίνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου