Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΛ: Πλησιάζει ο Χρήστος Ρόβας!

Όταν η ΑΕΛ θα ξαναβρεθεί στον αγωνιστικό χώρο θα έχει ξεκινήσει και η μεταγραφική περίοδος, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να δουλεύει έτσι κι αλλιώς από καιρό τις υποθέσεις που τον ενδιαφέρουν.

Φαίνεται λοιπόν ότι σήμερα η αναρρίχησή της στην 1η θέση φέρνει και την πρώτη μεταγραφή, όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνει το ρεπορτάζ από… την Καλαμάτα, όπου ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Αναφερόμαστε στον έμπειρο στην κατηγορία φορ, τον 30χρονο Χρήστο Ρόβα, που το περιβάλλον της “μαύρης θύελλας” τον θέλει όχι μόνο να λύνει μαζί της το συμβόλαιο, αλλά και να “έρχεται στη Λάρισα”, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε ότι οι “βυσσινί” οφείλουν να αντικαταστήσουν τον τραυματία Ζάρατε και ως την πλήρη επιστροφή του Ογκμπόε στην επιθυμητή φυσική κατάσταση, να έχουν έναν παίκτη που θα απελευθερώσει τον Πεντρόσο, για να επανέλθει στην κύρια θέση του στο άκρο της επίθεσης.

Ας μην ξεχνάμε για παράδειγμα πόσο χρήσιμη ήταν πέρυσι η παρουσία του Τσιριγώτη…

Να σημειωθεί πως ο Ρόβας βρέθηκε φέτος στην Καλαμάτα μετά από μια εντυπωσιακή περσινή σεζόν στον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας δεν “κούμπωσε” γενικώς ούτε αυτός, ούτε κανείς άλλος!

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ έχει δικαίωμα απόκτησης ποδοσφαιριστή άνω των 25 ετών, αν λύσει συμβόλαιο κάποιου ποδοσφαιριστή εκ των τριων άνω των 25 που απέκτησε το καλοκαίρι κι αυτός θα είναι με βεβαιότητα – τουλάχιστον – ο Πατράλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου