Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΛ: Επέστρεψε στις νίκες, 1-0 την ΑΣΑ

ΑΕΛ δύο προσώπων παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα στο AEL FC ARENA στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την 19η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2.

Οι "βυσσινί" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Αντράντα στο 6'.

Η ΑΕΛ δικαίως μπήκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όντας μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο είδαμε μια ομάδα που άφησε πίσω το ελκυστικό ποδόσφαιρο και τους αυτοματισμούς, έδωσε χώρο στην Αναγέννηση χωρίς όμως να απειληθεί και χωρίς να κάνει τίποτα για να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. 

Το γκολ του Αντράντα λοιπόν με το καλημέρα στο παιχνίδι ήταν αυτό που εν τέλει χώρισε τις δύο ομάδες και έδωσε μια σημαντική νίκη στην ΑΕΛ που συνεχίζει την δική της μάχη.

Έντονη η παρουσία του κόσμου των "βυσσινί" στο AEL FC ARENA για ένα ακόμη παιχνίδι σε ένα τσουχτερό, από άποψη κρύου, απόγευμα. 

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΛ είναι και πάλι στην Λάρισα κόντρα στην Κοζάνη πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή (04/02).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (84′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (46′ Στίνα), Κ. Παπαγεωργίου (71′ Νίνο), Μαυριάς (89′ Θ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (79' Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος (45′ λ.τρ Βούζας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι, Κοκκίνης (80' Ζάγγος), Ξύδας (56′ Κορέλας), Σαλαμούρας (80′ Παπαδάκος), Κονίγλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου