Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΛ: Το πάλεψε αλλά ο Βάτσιος είχε διαφορετική άποψη!

Σε ένα παιχνίδι που δεν παίχτηκε καθόλου στα ίσια η ΑΕΛ ηττήθηκε 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας επειδή έτσι το ήθελε ο Βάτσιος και η συνομοταξια του.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι ο Βάτσιος να πάρει το "γάντι" η ΑΕΛ κοίταξε για ακόμη μια φορά στα μάτια τον Ατρόμητο που έδειχνε να τα έχει χαμένα με τον τρόπο που μπήκε η ΑΕΛ στο ματς.

Την συνέχεια την ανέλαβε ο διαιτητής Βάτσιος που κλείνει τα μάτια σε πέναλτι πάνω στον Ογκμπόε.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έρχεται με τον Τριμμάτη στο 39'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βάτσιος είδε ότι δεν είδε στον Ογκμπόε και δίνει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για μαρκάρισμα του Γιανναράκη πάνω στον Τσακμάκη με τον Αντζιέλσκι να κάνει το 2-0 στο 50'.

Και ενώ τα πράγματα είχαν γίνει ήδη πολύ δύσκολα για την ΑΕΛ ο Βάτσιος αμετανόητος και χωρίς ίχνος ντροπής αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κώστα Παπαγεωργίου για θέατρο που ανακάλυψε μόνο ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω όσο και αν προσπάθησε στην συνέχεια.

Το λέμε αυτό διότι ο Βάτσιος έκλεισε ξανά τα μάτια σε πέναλτι πάνω στον Θανάση Παπαγεωργίου με τον Ατρόμητο από εκεί και πέρα ενώ προηγουμένως είχε πάρει το "οκ" από τον ρέφερι να κάνει το 3-0 με τον Τσακμάκη και το 4-0 με τον Βέργο. 

Πλασματικό σκορ και πολύ κρίμα για μια ΑΕΛ που κοίταξε όσο της επέτρεψε ο Βάτσιος στα μάτια τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73΄Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81΄Βαλέντσια), Κούεν (67΄Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72΄Βέργος), Βρακάς (68΄Ντιρκς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Πλέγας (64΄Αντράντα), Μαυριάς (85΄Βλιόρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (64΄Στίνα), Ουατάρα (63΄Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63΄Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου