Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

27 πρώην ποδοσφαιριστές ζητούν την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλων 8 ΠΑΕ!

Τη μη αδειοδότηση της ΑΕΚ, του Άρη και άλλων ομάδων της Super League και της Super League 2, ανάμεσά τους και της ΑΕΛ, ζητούν 27 πρώην ποδοσφαιριστές. 

Μέσω του εκπροσώπου τους, δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου απέστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητούν να μην αδειοδοτηθούν οι ομάδες μέχρι να εξοφληθούν τα ποσά που ζητούν.

Η ΑΕΛ (απίστευτο και όμως πραγματικό...) εμπλέκεται λόγω οφειλής στον ποδοσφαιριστή Νίκο Αραμπατζή που έπαιξε στην ΑΕΛ το 2011-12 και το 2013 (με το σκεπτικό ότι υπάρχει αθλητική διαδοχή όταν η ΑΕΛ άλλαξε ΑΦΜ) που υπογράφει την επιστολή που στάλθηκε στις 5 Ιανουαρίου στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ για αναγνώριση δεδικασμένου και εφαρμογής του κανονισμού αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Κύριε Προϊστάμενε του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σε συνέχεια προηγούμενων αιτήσεών μας σας υποβάλλουμε την παρούσα κοινή αίτησή μας, προκειμένου, αφενός μεν να βοηθήσουμε το ΔΔΠ να βγει από το τεχνητό αδιέξοδο που του έχετε δημιουργήσει το ίδιο το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ, αφετέρου δε επιτέλους οι αποφάσεις του να αποκτήσουν τουλάχιστον εσωτερική εκτελεστότητα.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος σας ζητάμε:
Να δεχθείτε άμεσα τα σκεπτικά περί Αθλητικής Διαδοχής όλων των αποφάσεών μας και να τις εντάξετε στα άρθρα 71 και 73επ., σε συνδυασμό με το Παράρτημα Η, καθώς όλες οι προς εκτέλεση αποφάσεις του ΔΔΠ.

Να μας χορηγήσετε βεβαιώσεις που να αναφέρουν ότι έχει κριθεί αμετάκλητα η αναγνώριση της Αθλητικής διαδοχής εις βάρος των ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ ΑΕΚ,ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ,ΠΑΕ Ιωνικός, ΠΑΕ Αιγάλεω, ΠΑΕ Παναχαϊκή, ΠΑΕ ΠΟΤ Ο Ηρακλής, ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Να κοινοποιήσετε την πράξη Σας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στα ΔΣ των SUPER LEAGUE 1 και 2.

Να μην αδειοδοτήσετε τις ΠΑΕ ΟΦΗ-Αρης-ΑΕΚ-ΑΕΛ-Ιωνικός -Αιγάλεω-Παναχαϊκή-ΠΟΤ Ο Ηρακλής-Απόλλων Πόντου και Διαγόρας, εφόσον μέχρι 28.2.2024 δεν εξοφλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου