Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΛ: Καθάρισε από νωρίς την Κοζάνη και συνεχίζει

Το καθήκον της έκανε η ΑΕΛ που επικράτησε με 2-0 της Κοζάνης στο AEL FC ARENA για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι "βυσσινί" καθάρισαν το παιχνίδι από νωρίς με γκολ του Ηλιαδη στο 6' και με όμορφο τέρμα του Κώστα Παπαγεωργίου στο 20'.

Έκτοτε η ΑΕΛ κατέβασε ρυθμό και έκανε διαχείριση δυνάμεων ενόψει του επόμενου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'.

Ντεμπούτο με τα "βυσσινί" για τον Κεχίντε Φατάι που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ενώ στον πάγκο έμεινε ο Μιχάλης Τσουμάνης. 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τριών μηνών Ραφαελα που έφυγε από την ζωή, κόρη του φίλαθλου της ΑΕΛ Σωτήρη Πονηρού ενώ αναφορά από τα μεγάφωνα έγινε και για τον άδικο χαμό της γυναίκας του Παύλου Κυριακίδη.

Η ΑΕΛ διατηρείται στο κυνήγι του Λεβαδειακού που επικράτησε και αυτός με την σειρά του 2-0 του ΠΟΤ Ηρακλή. 

Όπως αναφέραμε, επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' ενώ μετά τα ρεπό της η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα φιλοξενήσει στο AEL FC ARENA την ομάδα της Λιβαδειάς. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης (46' Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου (68' Στίνα), Μαυριάς (91' Παπαδόπουλος), Κοσσονού (69' Νίνο), Πεντρόσο (78' Φατάι).

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης (57' Ίτσιος), Κούφας, Τάτσης, Σιατραβάνης (46' Μάγκανιτς), Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γιάκος (80' Κανούλας), Ποζατζίδης (46' Μαξίμοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου