Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την ΕΙΠ – Ανάκληση 5 δελτίων στην ΑΕΛ, παρότι έγινε η πληρωμή!

«Βόμβα» έσκασε στην ΑΕΛ καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαίρου ανακάλεσε πέντε δελτία ποδοσφαιριστών, παρότι είχε γίνει σήμερα το πρωί η πληρωμή, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες ομάδες που ακόμη δεν έχουν πληρώσει!

Ειδικότερα, με απόφαση της ΕΙΠ έγινε ανάκληση στις χειμερινές μεταγραφές των Θεσσαλών για βεβαίωση περί μη οφειλής. Πρόκειται για τα δελτία των Βίκτορ Στίνα, Κεχιντέ Φατάι, Λεάντρο Μορέιρα, Σρτζαν Κόσιτς και Μιχάλη Τσουμάνη.

Για την περίπτωση μάλιστα του Μορέιρα υπήρξε απόφαση περί άμεσης λύσης δανεισμού και επιστροφή του παίκτη στην Άρσεναλ Σαράντι¨.

Ιδού η απόφαση – “σκάνδαλο”:

– Το πρωί η ΑΕΛ είχε εκδώσει ανακοίνωση περί αποπληρωμής της οφειλής:

«Mετά και την επισυναπτόμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. «περί άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής» η διοίκηση της AEΛ το μόνο που επιθυμεί να δηλώσει είναι ότι σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τη νομιμότητα.

Επίσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση τη διαδικασία που ορίζει η Ε.Π.Ο. ως ανεξάρτητη αρχή και είναι για εμάς απολύτως σεβαστή, όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη SL2 έως και σήμερα θα πρέπει να έχουν αποπληρώσει αντίστοιχα όλες τις οφειλές τους.

Kατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου