Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Προανήγγειλε την δημιουργία του AEL Premium Members Club η ΠΑΕ ΑΕΛ! (vid)

Σε συνέχεια των σημαντικών ανακοινώσεων που προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (06/03), η ΠΑΕ προανήγγειλε την δημιουργία του AEL Premium Members Club και του e-shop.

Το Premium Members Club πρόκειται για ένα πρότυπο ηλεκτρονικό μητρώο φίλων της ΑΕΛ με την έναρξη των εγγράφων να ξεκινάει στις 17/03 έως και τις 17/05 (ημέρα γενεθλίων της ομάδας).

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε κινητά android και iOS και στόχος αυτής της δημιουργίας είναι η εμπέδωση και η διάδοση της ιδέας και της ιστορίας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ. Οι εγγραφές θα περιλαμβάνουν αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο του κόσμου. 

Διαδικασία εγγραφής:
Καθολική διασφάλιση του νέου ηλεκτρονικού μητρώου μελών φίλων ΑΕΛ με απόδοση ατομικής ηλεκτρονικής κάρτας, με καθιέρωση ετήσιου συμβολικού τιμήματος αξιας (2€) για την κατοχύρωση της ατομικής συμμετοχής και την παροχή μοναδικών προνομίων σε όλα τα συμμετέχοντα μέλη του νέου φορέα.

Δημιουργία επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος:
• Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος διάθεσης και πώλησης αυθεντικών προϊόντων της ΑΕΛ, αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη - φίλους του νέου ηλεκτρονικού μητρώου.

Άμεση συμμετοχή των φιλάθλων στην Διοίκηση της ΑΕΛ:
 Άμεση συμμετοχική διαδικασία σε διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΛ σε εύλογο χρονικό διάστημα (κατόπιν νομικής κατοχύρωσης διαδικασίας) με συμμετοχή των νέων μελών στο διευρυμένο Δ.Σ. που θα προκύπτει μετά από αδιάβλητη ηλεκτρονική ψηφοφορία από την βάση του μητρώου φίλων της ΑΕΛ.

Προνόμια εγγεγραμμένων φίλων στο μητρώο:
α) Εκπτώσεις στις ετήσιες εκδόσεις όλων των εισιτηρίων (διαρκείας) της ομάδας.

β) Εκπτώσεις στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αυθεντικών και διακεκριμένων προϊόντων της ΑΕΛ που θα ξεκινήσει πιλοτικά από τις 17/03.

γ) Προτεραιότητα στη συμμετοχή των φίλων της ΑΕΛ σε όλα τα σχεδιαζόμενα events της ομάδας.

δ) Μοναδική εβδομαδιαία ενημέρωση για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, με την αποστολή ηλεκτρονικού εντύπου μοναδικής ύλης στο προσωπικό email κάθε νέου μέλους, που θα εμπεριέχει αποκλειστικές περιοδικές δηλώσεις και συνεντεύξεις των προπονητών και των παικτών, από το σύνολο του ρόστερ της ομάδας.


Εορταστικές εκδηλώσεις

Λεπτομέρειες έδωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπαλέξης, μαζί φυσικά με την υπεύθυνη Προγραμμάτων Ανάπτυξης, Δήμητρα Βασιλάκου, η οποία αναφέρθηκε ειδικότερα και στις εκδηλώσεις για τα 60χρονα της ΠΑΕ, με κορυφαίες εκείνη στο ΔΩΛ, “όπου ξεκίνησαν όλα”, ανήμερα των γενεθλίων της ΑΕΛ, στις 17/05/24, αλλά και τη μεγάλη συναυλία Λαρισαίων δημιουργών την επομένη.

Πρόσωπο της εορταστικής καμπάνιας θα είναι ο Γιάννης Βαλαώρας, ενώ έχει ξεκινήσει η διεκδίκηση χρηματοδότησης για την δημιουργία ταινίας με θέμα την ΑΕΛ και προωθείται σε συνεργασία με Δήμο και Περιφέρεια η δημιουργία Μουσείου Ολογραμμάτων με θέμα την ιστορία των “βυσσινί”.

Αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου