Κυριακή 12 Μαΐου 2024

ΠΑΕ ΑΕΛ για την Κ19: "Καταφανέστατο χέρι των αντιπάλων έκρινε τον νικητή"

Η ΑΕΛ Κ19 μετά την πρώτη θέση στον όμιλό της βρέθηκε σήμερα στο Final4 της SL2 K19 με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ιωνικού και ηττήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης της Νίκαιας. Tο παιχνίδι διεξήχθη με καλές καιρικές συνθήκες και αρκετή ζέστη σε πλαστικό χλοοτάπητα.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε ισορροπία στο ξεκίνημα και κυριαρχία έπειτα των γηπεδούχων με λίγες όμως φάσεις λόγω της πίεσης και της κρισιμότητας του αγώνα. Και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν σημαντικές απειλές.

Οι βυσσινί ανέβασαν στροφές και πάτησαν καλύτερα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου φτάνοντας σε ανεπανάληπτο χαμένο τετ-α-τετ στο 88′. Εκεί που ο αγώνας θα είχε οδηγηθεί σε παράταση, μετά από κόρνερ στο 92′ και αρκετή σύγχυση με κόντρες μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο γηπεδούχος Ιωνικός έκανε το 1-0 και πήρε τη νίκη στην εκπνοή μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΛ για καταφανέστατο χέρι των αντιπάλων στην εν λόγω φάση που έκρινε το νικητή.

Η ομάδα του Ιωνικού θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Παναχαϊκή στις 19/5.

ΑΕΛ Κ19 (Γιώργος Καμάκας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κουκουράβας, Μπαντραλέξης, Μπέζας, Γκατζιάς, Τσούτσος, Νίτσος, Πολύζος, Νινίκας, Βλιώρας

Έπαιξαν επίσης ως αλλαγή οι Βελετάνης και Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου