Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΑΕΛ: Έκλεισε με ισοπαλία την σεζόν απέναντι στον κακό της δαίμονα

Με εντός έδρας ισοπαλία έκλεισε την σεζόν η ΑΕΛ που δεν κατάφερε να επικρατήσει του ανταγωνιστικού Μακεδονικού.

Το παιχνίδι έγινε στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League 2 χωρίς φυσικά βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι ωστόσο το γκολ ήρθε έπειτα από όμορφη ανάπτυξη των "βυσσινί", με τον Παπαδόπουλο αριστερά να σεντράρει και τον Πεντρόσο στην κίνηση να κάνει το 1-0 με ωραίο τελείωμα στο 26'.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε επίσης με όμορφο τρόπο, με τον Γρηγοριάδη να πλασάρει σωστά τον Σουλούκο μέσα από την περιοχή για το 1-1 στο 36'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να γίνει απειλητική κυρίως με ένα σουτ του Καλουτσικίδη και ένα του Βλιώρα χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα με το 1-1 από το πρώτο μέρος να μένει έως το τέλος.

Χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πήρε και ο Νινίκας. 

Στα αξιοσημείωτα, είναι πως η ΑΕΛ φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει σε καμία από τις τέσσερις συναντήσεις τον Μακεδονικό είτε εντός είτε εκτός έδρας σε κανονική διάρκεια και play off με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξελίσσεται σε "κακό δαίμονα" των "βυσσινί".

Με την λήξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αλλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης χειροκροτήθηκαν από μεγάλη μερίδα του κόσμου που έδωσε το παρόν στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. 

Πριν την έναρξη, έγινε η παρουσίαση των ομάδων Νέων της ΑΕΛ (Κ19, Κ17) που έκαναν μια εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες των Καμάκα, Βασιλείου-Νεμπεγλέρα αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Αντράντα (78' Νινίκας), Στίνα (62' Τσουμάνης), Μαυριάς (85' Βλιώρας), Νίνο (62' Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Γρομητσάρης, Μπουκουβάλας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Μελετίδης (61' Ζαφειράκης), Χάσεκ, Ραμίρεζ (78' Λεωνιδόπουλος), Τσιλιγγίρης (Παναγιωτούδης), Γρηγοριάδης, Σιμόνι (83' Χερίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου