Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τα πλάνα του Δερμιτζάκη για την Λιβαδειά

Αλλαγή πλάνων στην ΑΕΛ ενόψει του αγώνα γοήτρου στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό, καθώς η διοργανώτρια αρχή μετά από αίτημα της λαρισινής ομάδας για μετάθεση του αγώνα (δεν μπορούσε να βρει ξενοδοχείο στην περιοχή) και με συναίνεση του Λεβαδειακού αποφασίστηκε το παιχνίδι να γίνει Σάββατο 11 Μαϊου αντί για Τετάρτη 8 Μαϊου.

Αυτό σημαίνει και αλλαγή στο προπονητικό πρόγραμμα και πλέον την Κυριακή του Πάσχα οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να το περάσουν με τις οικογένειές τους. Μέχρι το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα υπάρχουν δύο κενές μέρες, η Μεγάλη Παρασκευή και η Κυριακή του Πάσχα, ενώ προλαβαίνει να αποθεραπευτεί και ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Απόντες θα είναι ο Ηλιάδης, ο Κοσσονού και ίσως ο Αντράντα. Για τον Κοσσονού δεν αποφασίστηκε ακόμα πότε θα κάνει το χειρουργείο στους κοιλιακούς του.

Ο προπονητής των "βυσσινί" στον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν αποκλείεται να ξαναδώσει ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Νινίκας με τον Τσουμάνη που είχαν καλή απόδοση, ενώ υπάρχει και ο Βλιώρας. Δε γνωρίζουμε αν θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και ο Μιλτιάδης.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου