Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ (1ος προημιτελικός)

Σήμερα Πέμπτη 25/1 η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στους "Ζωσιμάδες".

Στόχος για τους "βυσσινί" να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα παίζοντας βεβαίως ωραίο ποδόσφαιρο και να προσπαθήσει για κάποιο τέρμα το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει πολύ για τον δεύτερο αγώνα.

Ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων: Bozovic, Σαφαρίκας, Zizic, Γκόλιας, Gojkovic, Λυκούργος, Jovanovic, Ρέντζας, Wallace, Hubchev, Fatjon, Λαγός, Μασούρας, Leozinho, Milosavljevic, Aganovic, Mladenovic, Krizman, Perrone και Ναζλίδης.

Απο την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές.
Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Καρανίκας, Μανθάτης, Μιχαήλ, Χαλκιαδάκης, Μπετρά, Μπέριος, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Ζαχάρος.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων στα Γιάννενα σε 17 παιχνίδια η ΑΕΛ μέτρα 4 νίκες, ο ΠΑΣ Γιάννινα 9 ενώ 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Κομίνης απο τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας, βοηθοί του οι Σίπκας (Πέλλας) και Καμπούρης (Εύβοιας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κουτσιάυτης απο τον σύνδεσμο Άρτας.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά απο το Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου