Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Δηλώσεις Λαυδαριά, Λαγού και Μασούρα

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο βοήθος του Ηλία Φυντάνη Ανδρέας Λαυδαριάς αλλά και οι ποδοσφαιριστές Τάσος Λαγός και Γιάννης Μασούρας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Τάσος Λαγός:
"Νομίζω μέχρι το πρώτο γκολ τα πηγαίναμε καλά, είχαμε και την ευκαιρία να προηγηθούμε. Δυστυχώς φάγαμε ένα "κρύο" γκολ και μετά ήταν λίγο δύσκολο, μας αποσυντόνισε λίγο όλο αυτό".

Γιάννης Μασούρας:
"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, που είναι τώρα πρώτη στο πρωτάθλημα. Δείξαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Από τη στιγμή που έχει έρθει στην ομάδα ο κ. Φυντάνης έχουμε μια αγωνιστική ταυτότητα. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί, γιατί μέχρι να φάμε το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός είχε μία, δύο φάσεις, το πολύ".

Ανδρέας Λαυδαρίας:
"Σχετικά με το παιχνίδι πιστεύω πως ήταν ένα παιχνίδι τακτικής από την πλευρά μας να εξουδετερώσουμε κάποια ατού του Ολυμπιακού και ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο.

Μια στιγμή αδράνειας μας έφερε πίσω στο σκορ. Μετά δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να γυρίσουμε το σκορ ή να ισοφαρίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται το παιχνίδι όταν προηγείται.

Πιστεύω όμως πως μας αδικεί το 3-0. Θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε προηγηθεί με την ευκαιρία του Μασούρα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το κόσμο της ΑΕΛ που βοήθησε. Θα τους φέρουμε χαρές αργότερα. Το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο δρόμο που έχουμε χαράξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου