Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Δανεικός στον Πανσερραϊκό ο Κρητικός

Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει το δεύτερο μισό της σεζόν ο Τάσος Κρητικός, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από την ομάδα της Football League. Βέβαια έκπληξη προέκυψε, όταν στην ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών αναφερόταν πως ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ.

Κάτι τέτοιο που φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς ο παίκτης θα μετακινηθεί στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον παίκτη ο ίδιος επιβεβαίωσε τους όρους της συμφωνίας.

Αντίστοιχα και από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρθηκε πως ο παίκτης δεν αποδεσμεύθηκε από την ομάδα, παρά μόνο ότι θα δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής όπως άλλωστε είχε γίνει και την περασμένη σεζόν.

Ο Κρητικός έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου 1995 και φέτος είχε 4 συμμετοχές με την ΑΕΛ (οι τρεις στο αρχικό σχήμα). Με τους «βυσσινί» έκανε ντεμπούτο στη Football League τη σεζόν 2012-13 (11 συμμετοχές) και από το 2013 έως το πρώτο μισό του 2015-16 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα (22 ματς, 2 γκολ).

Στην ΑΕΛ ο Κρητικός γύρισε το 2016, έπαιξε σε 8 αγώνες (σημείωσε 1 γκολ) και πέρυσι για ένα εξάμηνο είχε παραχωρηθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμμετοχές, 2 τέρματα), ενώ το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ λήγει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου