Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Λεβαδειακός - ΑΕΛ (17:15, 24η αγωνιστική) | ΑΕΛ Crimson News |

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή 4/3 η ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με μοναδικό στόχο το τρίτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα εφόσον προέρχεται απο την μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Μόρας, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Δερμιτζάκης, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Κρίζμαν και Περόνε.

Έκτος έμειναν οι τιμωρημένοι Φερνάντο Γουάλας και Άντονι Φατιόν αλλά και οι τραυματίες Θωμάς Ναζλίδης, Αντνάν Αγκάνοβιτς και Αλεξάνταρ Γκόϊκοβιτς.

Για τον Λεβαδειακό ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και έτσι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τουλάχιστον επίσημα η αποστολή του Λεβαδειακού.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων στην Λιβαδειά σε 21 παιχνίδια οι γηπεδούχοι μετρούν 7 νίκες, η ΑΕΛ 10 ενώ 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορκίστηκε ο Γιώργος Μπλάνας απο τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας με βοηθούς του τους Πήττα (Ηλίας) και Παλαμίδα (Λακωνίας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μάνος Σκουλάς απο την Ένωση Θεσσαλίας.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απο το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου