Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ήττα για την ΑΕΛ | ΑΕΛ Crimson News |

Μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε στον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό. Η ήττα ήρθε από δικά της λάθη αφού ο Μπόζοβιτς φέρει ευθύνη ενώ στο δεύτερο ο Μασούρας. Μετά το πρώτο γκολ η ΑΕΛ παρουσίασε εικόνα διάλυσης ενώ οι αλλαγές δεν είχαν κανένα νόημα αφού βγήκαν οι πολύ καλοί Ντέλετιτς και Λεοζίνιο και έμεινε ο Μασούρας που δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον ντόρο γύρω από το όνομα του. Γενικότερα, μετά τα γκολ όλη η ομάδα ήταν κάκιστη δίχως να απειλήσει τον Σωτηρίου.

8' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Μετά από φανταστική κάθετη του Σουμπίνιο, ο Γιακουμάκης (που έφυγε από κανονική θέση) βγήκε απέναντι από τον Μπόζοβιτς, τον πέρασε αλλά άνοιξε πολύ την μπάλα και στη συνέχεια από πολύ πλάγια δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά.

14' Eυκαιρία για τον Λεβαδειακό. Φαλτσαριστό σουτ του Σουμπίνιο έξω από την περιοχή, έδιωξε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Μπόζοβιτς Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ ο Λεοζίνιο έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απόκρουσε ασταθώς με τον Περόνε να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το... τσιμπητό πλασέ. Ωστόσο, ο Ζαραδούκας με ανάποδο ψαλίδι πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή όπως είπε ο διαιτητής. Από το ριπλέι δεν φάνηκε ξακάθαρα, μάλλον δεν έχει περάσει τη γραμμή!


Στο 33΄ ο Λεοζίνιο μπήκε στην περιοχή σπρώχτηκε από τον Νιασέ ο Μπλάνας λανθασμένα δεν υπέδειξε πέναλντι. Ο Περόνε έκανε την κεφαλιά-πάσα μέσα στην περιοχή, ο Κριζμάν έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Τριποτσέρη, να αλλάζει πορεία και τον Σωτηρίου να μην μπορεί να διώξει! 1-0 η ΑΕΛ μέσα στην Λιβαδειά!
Σέντρα του Τσαμπούρη, ο Γιακουμάκης κάνει την κεφαλιά με τον Μπόζοβιτς να διώχνει ενστικτοδώς και στη συνέχεια με υπερπροσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα! 

Στο 59΄ ο Σουμπίνιο από τα 20 μέτρα  εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόζοβιτς  λανθασμένα αντίδρασε και έγινε το 1-1. 

 Στο 63΄ ο Μαρκόφσκι δέχτηκε την πάσα του Τσαμπούρη και έκανε με σουτ το 2-2.  

Στο 87' ο Γιακουμάκης από το σημείο του πέναλντι έκανε την προβολή ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε την μπάλα .

ΑΕΛ: (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ(81΄Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς(76΄Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο(68΄Ρέντζας), Κρισμάν, Περόνε.

Λεβαδειακός: (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας, Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο(78΄Καθάριος) , Γιουσούφ(70΄ Ζιντιγκό) , Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου