Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Θέμα ΑΕΛ Crimson News: Κερδίζεις και ξεμπερδεύεις!

Ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι δίνει αυτό το Σαββάτο (10/3) η ΑΕΛ στο AEL FC Arena αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα που "καίγεται" για βαθμούς στην μάχη της παραμονής.

Η ΑΕΛ σε 24 παιχνίδια έχει 25 βαθμούς ενώ οι "Φαιάκες" έχουν μόλις 19 και βρίσκονται με ενα παιχνίδι περισσότερο απο τον Απόλλων Σμύρνης μια θέση πάνω απο τον υποβιβασμό. Με έναν υποβιβασμό που φλερτάρει η Κέρκυρα καθώς η διαφορά με τον Απόλλωνα είναι μόλις στους 3 βαθμούς.

Πέρα απο το σχετικά εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΛ αν και το παιχνίδι στην Λιβαδειά μόνο εύκολο δεν αποδείχτηκε οι "βυσσινί" νικώντας την Κέρκυρα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον καθώς σε περίπτωση νίκης η ΑΕΛ ξεφεύγει με 9 βαθμούς διάφορα απο την Κέρκυρα μια διαφορά που δύσκολα χάνεται.

Σε περίπτωση ήττας η Κέρκυρα θα μειώσει την διαφορά στους 3 βαθμούς και το μέλλον της ΑΕΛ στην Super League θα μοιάζει αβέβαιο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς και μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι με την ΑΕΛ μας φυσικά νικήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου