Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Άρης - ΑΕΛ (2η αγωνιστική, 19:15)

Τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αντιμετωπίζει σήμερα (2/9) η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τους βυσσινί. Απέναντι τους ο σκληροτράχηλος Άρης που έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα νικώντας 3-0 την Λάμια στην Φθιώτιδα.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Kristinsson, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Gojkovic, Τριποτσέρης, Hubchev, Fatjon, Μπάλλας, Leozinho, Milosavljevic, Piti, Deletic, Nunic, Acosta, Sahiti, Frioui, Morsy και Kunic.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Στην προϊστορία των δύο ομάδων στην Θεσσαλονίκη ο Άρης μετράει 19 νίκες σε 30 αναμετρήσεις η ΑΕΛ 2 ενώ 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας απο τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας με βοηθούς του τους Μπουξμπάουμ και Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος απο την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 1 και την ΕΡΤ HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου