Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δίκαιη ήττα για την ΑΕΛ με προβληματική εμφάνιση

Την δίκαιη ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ στη Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΛ δεν δημιούργησε καμία απολύτως αξιόλογη ευκαιρία και ήταν εντελώς ακίνδυνη σε όλο το παιχνίδι με αποτελέσμα ο Αστέρας να πετύχει δυο τέρματα με Καλτσά και Μανιά και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά από έξι αγωνιστικές.

Το κακό σημερινό παιχνίδι της ΑΕΛ πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή της Τζιανλούκα Φέστα και να διορθωθεί το όποιο λάθος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα γκολ:
Σκόρερ της αναμέτρησης αρχικά ο Καλτσάς που σημείωσε γκολ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά του Κώτσιρα στο 55ο λεπτό που άφησε «άγαλμα» τον Κρίστινσον και ο Μανιάς στο 89ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από πάσα του Κώτσιρα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος):Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (90+2′ Φερνάντεθ), Ρόλε (60′ Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84′ Ορτέγκα), Κυριακόπουλος.

AEΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Χούμπτσεφ, Χοτζάλι (72′ Μπαργκάν), Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι (67′ Σαχίτι), Ντέλετιτς, Νούνιτς (84′ Κούνιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου