Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Θέλει Ντέλετιτς ο Ολυμπιακός, απρόθυμη να τον δώσει η ΑΕΛ

Διανύοντας το «pre game» των μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, έτσι και φέτος, έχει στραμμένες τις κεραίες τους προς πολλές περιπτώσεις παικτών. Εντός και εκτός Ελλάδας.

Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «ερυθρόλευκων» βάζουν στο…μικροσκόπιο ποδοσφαιριστές που δείχνουν πως διαθέτουν ένα ενδιαφέρον αγωνιστικό «πακέτο» και «σκαλίζουν» και πιο βαθιά (όπου κρίνουν απαραίτητο) αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους.

Μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο «ραντάρ» του Ολυμπιακού είναι ο Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΛ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο φετινό ρόστερ των «βυσσινί» έχοντας πετύχει τα τρία από τα επτά γκολ της θεσσαλικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι πως πρόκειται για έναν «all around» παίκτη, δεδομένου πως έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε διαφορετικές θέσεις.

Ήρθε στον Πηνειό το καλοκαίρι του 2016 από την Ράντνικ Σουρντούλιτσα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΛ για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Και για να περάσουμε στο…παρασύνθημα του ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό όχι απλά έχουν στα υπόψιν τους και παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του Ντέλετιτς.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εσχάτως έφτασαν στο κατώφλι της ΑΕΛ κι έκαναν διερευνητική κρούση σχετικά με τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας του με την θεσσαλική ομάδα, καθώς και τα «θέλω» της για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Κάτι παραπάνω προφανώς κι έβλεπε ο Αλέξης Κούγιας και φρόντισε να έρθει σε συμφωνία με τον Σέρβο παίκτη για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου