Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Φέστα: "Ακριβή η Ιταλική αγορά"


Δηλώσεις στην tuttomercatoweb.com έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα για την μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλώνοντας προβληματισμένος για τον συνηθισμένο σχηματισμό όπου χρησιμοποιείται στην κατηγορία από τις περισσότερες ομάδες, αναφέροντας τους στόχους του συλλόγου που θα επανεξεταστούν μετά τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τις μεταγραφές αποκλείοντας την ιταλική αγορά ως ακριβή.
Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την πρώην του ομάδα, Κάλιαρι, όπου πέρασε από εκεί ως προπονητής, καθώς επίσης και για το κύριο θέμα του Ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά:
Για το τι έχει συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, παρόμοιο με αυτό της Σαρδηνίας. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο γήπεδο, αλλά και μία συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση. Ολοι παίζουν 4-2-3-1, μα όλοι… Σε ποσοστό 95% οι ομάδες παίζουν έτσι και με τους ακραίους τους με ανάποδο πόδι. Από άποψη τακτικής, τίποτα το ιδιαίτερο».

Για τους στόχους: «Τους στόχους της ΑΕΛ θα τους δούμε στο μέλλον πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει μεγάλο πάθος, καθώς μετά από τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η ΑΕΛ είναι η πιο δημοφιλής ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Θα κάνουμε μεταγραφές, αλλά δεν κοιτάμε την ιταλική αγορά είναι πολύ ακριβή για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου