Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΛ - Πανιώνιος (PRE GAME)

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με διαφορετικούς στόχους. Από την μια η ΑΕΛ που θέλει την νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις καθώς ακολουθούν παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ από την αλλη ο Πανιώνιος με στόχο να πλασαριστεί στην πεντάδα που θα τον οδηγήσει στην Ευρώπη.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπαργκάν και Σαχίτι.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Ρέντζας, Καμαρά, Σιντί Αλί, Σεράφ.

Προϊστορία:
Τριάντα μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος στη Λάρισα. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαοκτώ νίκες, οι «κυανέρυθροι» πέντε, ενώ οκτώ παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σαββατιάτικη αναμέτρηση (1/12) ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανιώνιο.

Βοηθοί του ο Γιώργος Χριστακόγλου απο την ΕΠΣ Χαλκιδικής και ο Δημήτρης Νατσιόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέταρτος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης απο την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας ενώ τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας απο την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου