Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΑΕΛ - Άρης (PRE GAME)

Τον Άρη φιλοξενεί στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (20/01, 17:15) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η Λαρισινή ομάδα με νίκη πλησιάζει κατά πολύ το όνειρο της πεντάδας φυσικά αν έρθουν και κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα ενώ από την άλλη σε περίπτωση ήττας μπορεί να μπει ξανά σε περιπέτειες.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 2-0 απο τον Άρη με γκολ των Ντιγκινί και Γιουνές.

Να επισημάνουμε πως η ΑΕΛ διατρέχει ένα σερι τεσσάρων αήττητων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας μια ισοπαλία και τρείς νίκες ενώ έχει βρεί δίχτυα δέκα φορές και έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Ενδεικτικό το ότι οι "βυσσινί" βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Σικάφκα, Ακόστα και Μπαργκάν.

Η αποστολή του Άρη:
Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μπάσα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ματίγια, Μενέντεζ, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Προϊστορία:
Εικοσιοκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και ο Άρης στη Λάρισα. Την ΑΕΛ ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με τον Άρη, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν έντεκα νίκες, οι «κίτρινοι» έξι, ενώ έντεκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητές:
Ο Φώτης Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση .

Βοηθοί του Καστοριανού ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Νικόλαος Σάββας από την ΕΠΣ Σερρών και ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου