Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι!

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή (14/04) η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Από την μια η ΑΕΛ θα παλέψει για να διεκδικήσει κάτι απο το σημερινό παιχνίδι διότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση στην μάχη που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία ενώ από την αλλη ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν φύγει μόνο με τον βαθμό απο την Λάρισα θα πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Την περασμένη αγωνιστική (27η) η ΑΕΛ ηττήθηκε στην Νέα Σμύρνη με 1-0 χάνοντας πολύτιμους βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα.

Στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρω στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 2-1 απο τον Δικέφαλο του βορρά.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόϊκοβιτς, Μπράλιτς, Γρομητσάρης, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Ακόστα, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούσιος, Νούνιτς, Κούνιτς και Σικάφκα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι και Καρέλης.

Προϊστορία:
Τριάντα μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου.


Η ΑΕΛ υπερέχει ελαφρώς στην προϊστορία στους εντός έδρας αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Οι «βυσσινί» έχουν 11 νίκες, 10 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μετράνε 10 νίκες.

Διαιτητής:
Ο Βασίλειος Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση.


Βοηθοί του Εδεσσαίου ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και ο Κωνσταντίνος Ψάρρης της ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου