Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΛ!

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (21/04) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ για φέτος και αναζητά βαθμό ή βαθμούς στην μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ΑΕΛ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ενώ η ΑΕΚ ήρθε και αυτή ισόπαλη 2-2 στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Λάρισα ΑΕΛ και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Ταλέσκι, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Ακόστα, Μπάλλας, Νούνιτς, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιος, Μπάμης, Σεσέροβιτς και Γρομητσάρης.

Η ΑΕΛ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς αλλα και του τραυματία Κενάν Μπαργκάν.

Η αποστολή της ΑΕΚ:
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπογέ και Πόνσε.

Προϊστορία:
Τριανταπέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΚ και η ΑΕΛ σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα της Αθήνας.

Οι «βυσσινί» μετρούν μόλις μία νίκη, οι «κιτρινόμαυροι» 27 ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει αναμέτρηση.

Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την ΕΠΣ Πιερίας και ο Παντελής Σπυρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 όπως και όλες οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το NovaSports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου