Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Αδικήθηκε, ηττήθηκε και δεν ξεμπερδεύει!

Η ΑΕΛ σε ένα αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, στην Ν.Σμύρνη, έπεσε «θύμα» μιας ακόμη κακής διαιτησίας εις βάρος της, αλλά ήταν και άτυχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε, όπως και άστοχη σε ορισμένες καλές στιγμές της.

Έτσι σαν φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω που αναφέραμε, ηττήθηκε από μια ομάδα η οποία τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν σαφώς κατώτερη της.

Σε ένα νευρικό ματς, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το γκολ στο 17’ με τον Μαξίμοβιτς, ενώ οι «βυσσινί» είχαν δοκάρι στο 29’ με τον Γκοΐκοβιτς.

Ωστόσο ο Πανιώνιος κράτησε το προβάδισμα και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ η ΑΕΛ, όπως προείπαμε, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, βρίσκοντας όμως απέναντι της, έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα τον Μαλέρμπ.

Πιο αποφασισμένα μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, με τους Νούνιτς και Μπράλιτς στο 2’ να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, καθώς και οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη.

Στο 17’ όμως ο Μαξίμοβιτς με ωραία ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 1-0.

Οι «βυσσινί» μετά από ένα δεκάλεπτο άρχισαν να απειλούν και στο 29’ ο Γκοΐκοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μαλέρμπ.

Στο 35’ ο Σικάβκα έπιασε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και στο 52’ ο Ζίβκοβιτς έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μαλέρμπ μπλόκαρε. Στο 66’ ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν ο Ντουρμισάι έδωσε στον Μπουμάλ, αλλά ο Καμερουνέζος δεν πλάσαρε σωστά. Οι «βυσσινί» πίεζαν και έψαχναν το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Στο 84’ μια βολίδα με το αριστερό του Ζίφκοβιτς ανάγκασε τον Μαλέρμπ να διώξει εντυπωσιακά, ενώ στο 85’ το πλασέ του Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο.

Στο 89' ο Κούνιτς μισό μέτρο από την εστία απώέσε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και στην αντεπίθεση ο Ντουρμισάι έκανε το σουτ, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε σε κόρνερ.

Το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου διατηρήθηκε ως το τέλος, με την ΑΕΛ να νοιώθει έντονα αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα και την διαιτησία του Δραμινού Κοτσάνη και των βοηθών του.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (89’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (65’ Παπαγεωργίου), Μπουμάλ (79’ Άρσε), Ντουρμισάι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος (86’ Ζίζιτς), Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν (71’ Γιακιμόφσκι), Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Νούνιτς (65’ Κούνιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου