Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ξεκαθάρισε την θέση του για την ΑΕΛ ο Μονεμβασιώτης!

Έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λάρισας η φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναγιώτη Μονεβασιώτη για εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν λόγο και για οριστική συμφωνία μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με τον Αλέξη Κούγια.

Το LA Today επικοινώνησε με τον κ. Μονεβασιώτη για το συγκεκριμένο θέμα.

“Δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, δεν έγινε καμία επαφή ή συνάντηση και βέβαια δεν υπάρχει καμία συμφωνία” ήταν τα πρώτα και ξεκάθαρα λόγια του Παναγιώτη Μονεβασιώτη, κάνοντας σαφές πως οι φήμες δεν έχουν καμία βάση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μάλιστα ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλει είναι να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο. “Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πτωχευμένο. Υπάρχουν ελάχιστα έσοδα και αυτά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν μπορείς να επενδύσεις ουσιαστικά”.

Μάλιστα, στο τέλος της κουβέντας μας μίλησε και για την ΑΕΛ. “Αυτό που χρειάζεται η Λάρισα είναι συσπείρωση και όχι διχόνοια. Ο κ. Κούγιας έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και αυτό είναι επιτυχία. Στήριξη και ομοψυχία χρειάζεται η ομάδα”.

Με τις δηλώσεις του αυτές ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αφενός βάζει τελεία και παύλα στις φήμες, αφετέρου βάζει τέλος στην εσωστρέφεια, τουλάχιστον προς αυτό το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου