Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Monsters N.G: "Δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο μέχρι να ελευθερωθεί η ΑΕΛ"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος "Monsters New Generation" με αφορμή το τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

25/5/2019
Ακόμη μια αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Από την αρχή της σεζόν στηρίξαμε με όλη μας τη δύναμη τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΛ και συνεχίσαμε τον αγώνα εναντίον της παε. Τους λόγους τους γνωρίζουν όλοι, για ακόμη μια χρονιά δείξαμε στο κοντό ότι σε αυτή την πόλη είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ τόσο με πορείες όσο και αντιδράσεις εντός και εκτός γηπέδου. Ο Αλέξης για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να τραβήξει τα φλας πάνω του. Στην αρχή της χρονιάς κατάφερε να κάνει την φανέλα της ΑΕΛ διαφημιστικό προϊόν με σκοπό να διαφημίσει και πάλι το όνομά του. Κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να βγάζει γελοίες ανακοινώσεις και προσωπικές δηλώσεις κάνοντας την ΑΕΛ ρεζίλι σε όλα τα επίπεδα.
Κατάφερε να δείξει το ρατσιστικό του πρόσωπο, κατάφερε να κουνάει το δάχτυλο και να δείχνει στους μπάτσους  οπαδούς και φιλάθλους που μέσα στο γήπεδο τον αποδοκίμαζαν. Είχε το θράσος να βγάζει ονόματα και πρόσωπα στην επίσημη σελίδα της παε με σκοπό να τους δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Κατάφερε να κάνει ότι γουστάρει και να μην τον πειράζει κανένας.
Κατάφερε να κρατήσουν 5 αδέρφια μας στο κρατητήριο για 5 βράδια χωρίς στοιχεία και αποδείξεις για συμμετοχή στα επεισόδια του τελευταίου συλλαλητηρίου(ΑΕΛ-λαμια). Κατάφερε να βάλει το δάχτυλο του για τα επεισόδια που γίνανε στην Καρδίτσα με αποτέλεσμα 37 αδέρφια μας να βγάζουν τα Σαββατοκύριακα στα αστυνομικά τμήματα για τα επόμενα 2 χρόνια. Κατάφερε να το παίζει προπονητής για μια ακόμα σεζόν με αποκορύφωμα το εκτός έδρας ματς στη Λαμία που έκανε όλη την Ελλάδα να γελάει. Κατάφερε να βρίζει παίκτες και να τους αποκαλεί άμπαλους όταν ζητήσαν τα δεδουλευμένα τους, ενώ λίγους μήνες πριν τους παρουσίαζε ως νέους Μέσι. Κατάφερε ανά 2 εβδομάδες να λέει πως φεύγει από την ομάδα και δεν ξανασχολείται και μετά από δύο μέρες να αναθεωρεί. Γενικά κατάφερε να γίνει ο πιο γραφικός τύπος που πέρασε από την πόλη. Ζητάμε συγγνώμη αν ξεχάσαμε κάτι μιας και είναι τόσα πολλά τα κατορθώματα του 1.79 που έχουμε χάσει την μπάλα. Αυτό που θα πούμε είναι ένα, δεν μας τρομάζει καμία απειλή, καμία φυλακή και καμία απαγόρευση, είμαστε εδώ για την ΑΕΛ. Δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο μέχρι να ελευθερωθεί η ΑΕΛ απο τα χέρια του ψυχασθενή. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς για την στήριξή τους στον αγώνα μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
MONSTERS NEW GENERATION

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου