Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: "Να εξοφλήσει το χρέος της η ΠΑΕ ΑΕΛ"

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ (πρόεδρος αυτής ήταν ο Αχιλλέας Παυλόπουλος και γραμματέας ο Βαγγέλης Καραναστάσης) όπου μετά την έγκριση των απολογισμών και προϋπολογισμών υπήρξε το θέμα των σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ με το ερασιτεχνικό σωματείο.

Ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Νάκας είπε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει 96.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί το χρέος τότε δεν πρόκειται να δοθεί βεβαίωση για να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Γραβάνης ζήτησε από το σώμα να εξουσιοδοτηθεί το διοικητικό συμβούλιο για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια, κάτι που έγινε δεκτό.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος που σε μια προσπάθεια να γίνει «γέφυρα» μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΛ πρότεινε να μειωθεί το μίσθωμα από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και να πάρει τα χρήματα η ερασιτεχνική ενώ ο παρευρισκόμενος με την ιδιότητα του μέλους της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, διευθυντής της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Μίμης Τσακμακίδης είπε ότι υπάρχει σχετική σύμβαση που δεν μπορεί να αλλάξει.

Η συνέχεια λογικά θα υπάρξει όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέσει τα χαρτιά της για να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου