Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Στο προσκήνιο ο Valente, στο περίμενε με τον Salomão


Ακόμα ένα όνομα Πορτογάλου μεσοεπιθετικού βγήκε στο προσκήνιο για την ΑΕΛ και αυτός είναι ο Ricardo Valente (Ρικάρντο Βαλέντε).

Η υπόθεση του 28χρονου έχει απασχολήσει την ΑΕΛ και τον Αλέξη Κούγια πριν απο έναν μήνα ωστόσο ανάμεσα τους μπήκε ο Ντιόγκο Σαλομάο ένας ποδοσφαιριστής με πιο βαρύ βιογραφικό και μεγαλύτερη εμπειρία απο τον συμπατριώτη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα ο Σαλομάο δεν έχει απαντήσει σε e-mail που του έχει σταλεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ ακόμα και αν ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Κώστας Ταουσάνης είχε ανάψει το πράσινο φως στην υπόθεση.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως αν τελικώς δεν "κάτσει" η περίπτωση του Ντιόγκο Σαλομάο επιστρέφει στο προσκήνιο ο έτερος Πορτογάλος Ρικάρντο Βαλέντε.

Ο Ρικάρντο Βαλέντε δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός της χώρας του και η ΑΕΛ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Τελευταία ομάδα του ήταν η Μαρίτιμο (Α' Εθνική Πορτογαλίας) με την οποία τα "έσπασε" και τέθηκε εκτός ομάδας από τον Φεβρουάριο του 2019.

Ο Ρικάρντο Βαλέντε είναι ελεύθερος και ενδιαφέρον πέρα από την ΑΕΛ έχει εκδηλώσει και ο Ατρόμητος.

Ο Πορτογάλος έχει ακούσει πολλά για την Ελλάδα καθώς τον συνδέει χρόνια φιλία με τον στόπερ του Άρη Ούγκο Σόουζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου