Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ανάλυση ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-3: «Υπάρχει πρόβλημα...»

Η ΑΕΛ γνώρισε χθες νέα ήττα στο πρωτάθλημα αυτή την φορά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο για ακόμα ένα παιχνίδι και η τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες είναι πλέον γεγονός.

Οι «βυσσινί» ήταν στην κυριολεξία ανήμποροι να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κέρδισε την μάχη του κέντρου και δεν απειλήθηκε από την ΑΕΛ με εξαίρεση μια ευκαιρία του Πινακά μετά από κόρνερ και το τετ α τετ του Τόρζε που προήλθε από καραμπόλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την ΑΕΛ πίσω στο σκόρ, όπως ήταν λογικό η ομάδα ανέβασε ρυθμούς, κέρδισε την κατοχή της μπάλας και «έκοψε» την πίεση του Αστέρα ωστόσο όταν υπάρχει πρόβλημα στην δημιουργία είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα και στο γκολ.

Μιλοσάβλιεβιτς και Τόρζε για ακόμα ένα παιχνίδι δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε και δεν βοήθησαν την ΑΕΛ. Ο Πινακάς από την μεριά του αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στην θέση του φορ και με εξαίρεση την ευκαιρία στο πρώτο μέρος δεν απείλησε.

Σπάρβ και Σετσέροβιτς έχασαν την μάχη του κέντρου στο πρώτο ημίχρονο και ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο.

Η αμυντική λειτουργία δεν ήταν στα καλά της. Όταν δέχεσαι εντός έδρας τρία γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και εκεί. Στην άμυνα υπάρχει η απουσία του Μιχαήλ και του Ζίζιτς ενώ χθες ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός Γκοτζαμανίδης.

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΛ έκαναν οι Νικολιάς και Γλυνός.

Εν κατακλείδι, υπάρχει σίγουρα μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΛ. Η ήττα ήρθε δίκαια και πρέπει να παρθούν δραστικές αποφάσεις πριν να είναι πολύ αργά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου